O nama

TRIPLEKS je tvrtka za pakiranje i prodaju ugostiteljskog šećera i postoji na tržištu od srpnja 1999. godine. Od tada je stekla povjerenje velikog broja kupaca, uključujući i najveće i najatraktivnije zagrebačke ugostiteljske objekte, kao i vodeća poduzeća širom Hrvatske.

U tom kratkom razdoblju izrasli smo u stabilnu i kvalitetnu tvrtku s jasnom strategijom: zadovoljavanja potreba svih svojih klijenata u svakom pogledu.

Reklama je danas nezaobilazni način komunikacije s potrošačem, a jasno izražen vizualni identitet sastavni dio marketinga svakog poslovnog subjekta. Ugostiteljstvo, također, ne smije zaostajati za takvim trendovima, i stoga imati vlastiti logotip na vrećici šećera stvar je ne samo prestiža, već i dokaza da je Vaše poslovanje usko povezano s identitetom koji želite postići na tržištu.

TRIPLEKS Vam nudi vrhunsku i brzu uslugu po prihvatljivim cijenama, a Vaša narudžba će biti isporučena u roku jednog dana. To će Vam omogućiti jednostavno i opušteno poslovanje, te oslonac da u svakom trenutku možete dobiti kvalitetnu uslugu s naše strane.

Obratite nam se s povjerenjem kao i ostali ugostitelji, hoteli, pakirnice, tvrtke i poduzetnici.

Radimo po strogom H.A.C.C.P. sustavu.