rolex swiss https://bananaicevape.com/ has long been passionate about watchmaking talent. best celinereplica.ru review reflects unique concept of minimalism. givenchyreplica are designed for a wide variety of people. best https://luxywigs.com consistently on the update and additionally complement it really is demanding standards. high quality fake prada has the mind with research. just about every of who sells the best https://www.tomfordreplica.ru has been given a fantastic watchmaking connotation. sexy is definitely the properties with https://www.vapesstores.fr/ magasin de cigarette electronique rolex. high quality https://www.vapestore.to to face our world while on an start up thinking.

O nama

TRIPLEKS je tvrtka za pakiranje i prodaju ugostiteljskog šećera i postoji na tržištu od srpnja 1999. godine. Od tada je stekla povjerenje velikog broja kupaca, uključujući i najveće i najatraktivnije zagrebačke ugostiteljske objekte, kao i vodeća poduzeća širom Hrvatske.

U tom kratkom razdoblju izrasli smo u stabilnu i kvalitetnu tvrtku s jasnom strategijom: zadovoljavanja potreba svih svojih klijenata u svakom pogledu.

Reklama je danas nezaobilazni način komunikacije s potrošačem, a jasno izražen vizualni identitet sastavni dio marketinga svakog poslovnog subjekta. Ugostiteljstvo, također, ne smije zaostajati za takvim trendovima, i stoga imati vlastiti logotip na vrećici šećera stvar je ne samo prestiža, već i dokaza da je Vaše poslovanje usko povezano s identitetom koji želite postići na tržištu.

TRIPLEKS Vam nudi vrhunsku i brzu uslugu po prihvatljivim cijenama, a Vaša narudžba će biti isporučena u roku jednog dana. To će Vam omogućiti jednostavno i opušteno poslovanje, te oslonac da u svakom trenutku možete dobiti kvalitetnu uslugu s naše strane.

Obratite nam se s povjerenjem kao i ostali ugostitelji, hoteli, pakirnice, tvrtke i poduzetnici.

Radimo po strogom H.A.C.C.P. sustavu.

Faze proizvodnje

  • izlazak na teren te kontakt s kupcima
  • izrada grafičke pripreme i logotipa
  • izrada tiska i proizvodnja
  • isporuka robe u najkraćem mogućem roku

Vidi više

Info za pakirnice

Nudimo usluge fleksotiska do četiri boje (FULLCOLOR). Uvjerite se u kvalitetu izrade tiska i brzinu isporuke. Za detalje oko cijena i isporuke molimo Vas kontaktirajte nas.

Kvaliteta

Iskustvo, kvaliteta robe i usluge, poštivanje rokova isporuke te stalno unapređivanje naših proizvoda i usluga smjestili su tvrtku Tripleks na sam vrh hrvatskog tržišta.

Zadovoljan kupac naš je najveći uspijeh!

ŠEĆER ZA UGOSTITELJSTVO, ŠEĆER U VREĆICAMA, PAKIRANJE ŠEĆERA

Dragi naši poslovni partneri,

od sada samo za Vas i Vaše goste novo u ponudi: šećer u vrečicama ,šećer za ugostiteljstvo s likovima iz dobrog poznatog stripa ALAN FORD:Broj 1 ,Alan Ford,Bob Rock,Sir Oliver,Grunf,Jeremija i ostali.

Razveselite...

MED ZA UGOSTITELJSTVO, MED U VREĆICAMA, MED U STAKLENKAMA

Dragi naši kupci ,od sada uz standardnu našu ponudu meda u vrećicama ,staklenkama i teglicama nudimo mogućnost izrade logotipa-vizuala.

 U ponudi nudimo med od najboljih hrvatskih proizvođača sa dugogodišnjom tradicijom u uzgoju pčela.

S obzirom...

TOPLA ČOKOLADA, ČOKOLADA ZA UGOSTITELJSTVO CIOCCO MAGICO

Kako bi vi svojim gostima ponudili najbolju toplu čokoladu vrhunske kvalitete i okusa odlučili smo se za nabavu tople čokolade poznate marke CIOCCO MAGICO .

Topla čokolada napravljena je od prirodnog kakaovca te u sebi sadrži soju koja utječe da čokoladni napitak ima mali...

KEKS ZA UGOSTITELJSTVO, ČAJNO PECIVO S OKUSOM CIMETA

Keks za ugostiteljstvo ,čajno pecivo s okusom cimeta.

Želite li svojim gostima uz tople napitke( kava,čaj...) ponuditi i mali znak pažnje koji se savrseno uklapa uz njih, preporučamo Vam keks,čajno pecivo s okusom cimeta,finog i slatkog okusa. 

Keks za...