O nama

TRIPLEKS je tvrtka za pakiranje i prodaju ugostiteljskog šećera i postoji na tržištu od srpnja 1999. godine. Od tada je stekla povjerenje velikog broja kupaca, uključujući i najveće i najatraktivnije zagrebačke ugostiteljske objekte, kao i vodeća poduzeća širom Hrvatske.

U tom kratkom razdoblju izrasli smo u stabilnu i kvalitetnu tvrtku s jasnom strategijom: zadovoljavanja potreba svih svojih klijenata u svakom pogledu.

Reklama je danas nezaobilazni način komunikacije s potrošačem, a jasno izražen vizualni identitet sastavni dio marketinga svakog poslovnog subjekta. Ugostiteljstvo, također, ne smije zaostajati za takvim trendovima, i stoga imati vlastiti logotip na vrećici šećera stvar je ne samo prestiža, već i dokaza da je Vaše poslovanje usko povezano s identitetom koji želite postići na tržištu.

TRIPLEKS Vam nudi vrhunsku i brzu uslugu po prihvatljivim cijenama, a Vaša narudžba će biti isporučena u roku jednog dana. To će Vam omogućiti jednostavno i opušteno poslovanje, te oslonac da u svakom trenutku možete dobiti kvalitetnu uslugu s naše strane.

Obratite nam se s povjerenjem kao i ostali ugostitelji, hoteli, pakirnice, tvrtke i poduzetnici.

Radimo po strogom H.A.C.C.P. sustavu.

Faze proizvodnje

  • izlazak na teren te kontakt s kupcima
  • izrada grafičke pripreme i logotipa
  • izrada tiska i proizvodnja
  • isporuka robe u najkraćem mogućem roku

Vidi više

Info za pakirnice

Nudimo usluge fleksotiska do četiri boje (FULLCOLOR). Uvjerite se u kvalitetu izrade tiska i brzinu isporuke. Za detalje oko cijena i isporuke molimo Vas kontaktirajte nas.

Kvaliteta

Iskustvo, kvaliteta robe i usluge, poštivanje rokova isporuke te stalno unapređivanje naših proizvoda i usluga smjestili su tvrtku Tripleks na sam vrh hrvatskog tržišta.

Zadovoljan kupac naš je najveći uspijeh!

ŠEĆER ZA UGOSTITELJSTVO, ŠEĆER U VREĆICAMA, PAKIRANJE ŠEĆERA

Dragi naši poslovni partneri,

od sada samo za Vas i Vaše goste novo u ponudi: šećer u vrečicama ,šećer za ugostiteljstvo s likovima iz dobrog poznatog stripa ALAN FORD:Broj 1 ,Alan Ford,Bob Rock,Sir Oliver,Grunf,Jeremija i ostali.

Razveselite...

MED ZA UGOSTITELJSTVO, MED U VREĆICAMA, MED U STAKLENKAMA

Dragi naši kupci ,od sada uz standardnu našu ponudu meda u vrećicama ,staklenkama i teglicama nudimo mogućnost izrade logotipa-vizuala.

 U ponudi nudimo med od najboljih hrvatskih proizvođača sa dugogodišnjom tradicijom u uzgoju pčela.

S obzirom...

TOPLA ČOKOLADA, ČOKOLADA ZA UGOSTITELJSTVO CIOCCO MAGICO

Kako bi vi svojim gostima ponudili najbolju toplu čokoladu vrhunske kvalitete i okusa odlučili smo se za nabavu tople čokolade poznate marke CIOCCO MAGICO .

Topla čokolada napravljena je od prirodnog kakaovca te u sebi sadrži soju koja utječe da čokoladni napitak ima mali...

KEKS ZA UGOSTITELJSTVO, ČAJNO PECIVO S OKUSOM CIMETA

Keks za ugostiteljstvo ,čajno pecivo s okusom cimeta.

Želite li svojim gostima uz tople napitke( kava,čaj...) ponuditi i mali znak pažnje koji se savrseno uklapa uz njih, preporučamo Vam keks,čajno pecivo s okusom cimeta,finog i slatkog okusa. 

Keks za...