O nama

TRIPLEKS je tvrtka za pakiranje i prodaju ugostiteljskog šećera i postoji na tržištu od srpnja 1999. godine. Od tada je stekla povjerenje velikog broja kupaca, uključujući i najveće i najatraktivnije zagrebačke ugostiteljske objekte, kao i vodeća poduzeća širom Hrvatske.

U tom kratkom razdoblju izrasli smo u stabilnu i kvalitetnu tvrtku s jasnom strategijom: zadovoljavanja potreba svih svojih klijenata u svakom pogledu.

Reklama je danas nezaobilazni način komunikacije s potrošačem, a jasno izražen vizualni identitet sastavni dio marketinga svakog poslovnog subjekta. Ugostiteljstvo, također, ne smije zaostajati za takvim trendovima, i stoga imati vlastiti logotip na vrećici šećera stvar je ne samo prestiža, već i dokaza da je Vaše poslovanje usko povezano s identitetom koji želite postići na tržištu.

TRIPLEKS Vam nudi vrhunsku i brzu uslugu po prihvatljivim cijenama, a Vaša narudžba će biti isporučena u roku jednog dana. To će Vam omogućiti jednostavno i opušteno poslovanje, te oslonac da u svakom trenutku možete dobiti kvalitetnu uslugu s naše strane.

Obratite nam se s povjerenjem kao i ostali ugostitelji, hoteli, pakirnice, tvrtke i poduzetnici.

Radimo po strogom H.A.C.C.P. sustavu.

Faze proizvodnje

  • izlazak na teren te kontakt s kupcima
  • izrada grafičke pripreme i logotipa
  • izrada tiska i proizvodnja
  • isporuka robe u najkraćem mogućem roku

Vidi više

Info za pakirnice

Nudimo usluge fleksotiska do četiri boje (FULLCOLOR). Uvjerite se u kvalitetu izrade tiska i brzinu isporuke. Za detalje oko cijena i isporuke molimo Vas kontaktirajte nas.

Kvaliteta

Iskustvo, kvaliteta robe i usluge, poštivanje rokova isporuke te stalno unapređivanje naših proizvoda i usluga smjestili su tvrtku Tripleks na sam vrh hrvatskog tržišta.

ŠEĆER ZA UGOSTITELJSTVO ,UGOSTITELJSKI ŠEĆER S VAŠIM PERSONALIZIRANIM LOGOM

Dragi naši kupci,

od sada samo za Vas i Vaše goste novo u ponudi ugostiteljski šećer s likovima iz dobrog poznatog stripa ALAN FORD:Broj 1 ,Alan Ford,Bob Rock,Sir Oliver,Grunf,Jeremija i ostali.

Razveselite svoje goste sjećanjem na vesele i...

ČOKOLADNI BOMBONI ZA UGOSTITELJSTVO, DRAŽEA ČOKOLADNA S VAŠIM PERSONALIZIRANIM LOGOM

Dragi naši kupci,

od sada samo za Vas i Vaše goste novo u ponudi čokoladni bomboni s likovima iz dobrog poznatog stripa ALAN FORD:Broj 1 ,Alan Ford,Bob Rock,Sir Oliver,Grunf,Jeremija i ostali.

Razveselite svoje goste sjećanjem na vesele i bezbrižne dane...

KEKS UGOSTITELJSKI ,ČAJNO PECIVO S VAŠIM PERSONALIZIRANIM LOGOM

Ugostiteljski keks,čajno pecivo s okusom cimeta.

Želite li svojim gostima uz tople napitke( kava,čaj...) ponuditi i mali znak pažnje koji se savrseno uklapa uz njih, preporučamo Vam ugostiteljski keks,čajno pecivo s okusom cimeta koji može biti i sa Vasim personaliziranim...

SALVETE S VAŠIM PERSONALIZIRANIM LOGOM

Poštovani kupci,

želimo Vas ovim putem obavijestiti o još jednom novitetu iz naše male manufakature .

Od sada kod nas možete naručiti nekoliko modela salveta na kojima može biti Vaš logotip.

Salvete su izrađene od najfinijeg eko...